Subarashii - Best Geteste Espressomachines 2020, Inclusief Reviews
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Handmatige Machines

Handmatige machines hebben fijngemalen bonen nodig die in een filterhouder worden geschept en aangedrukt. Meer informatie over de beste koffiemachines op www.koffiegebrand.be

Halfautomatisch

Halfautomatische machines lijken qua voorbereiding op handmatige machines, maar ze werken met een knop of draaiknop die de waterstroom automatiseert in plaats van een hendel.

Automatische Machines

Automatische machines gebruiken ook een knop in plaats van een hendel om espresso te zetten. De maat van de espresso of koffiedrank is geautomatiseerd en vaak programmeerbaar.

Capsule Machines

Capsulemachines gebruiken capsules of peulen gevuld met vooraf afgemeten koffie om espresso of andere koffiedranken te maken. Ze bieden de meeste consistentie.

Diverse Koffiedranken
  • Cortado

    €15
  • Galão

    € 22
  • Americano

    € 19
  • Mokka

    € 25
  • Espresso

    € 34
  • Doppio

    € 23
  • Macchiato

    € 23
  • Ristretto

    € 30
Onze Galerij
Recensies
q

Vertuo Plus

Het deksel opent en sluit met één druk op de hendel en je kunt beginnen met brouwen met één druk op de knop. Je zult ook niet per ongeluk de verkeerde pad gebruiken: de capsulemachine gebruikt een speciaal systeem om de barcode op de capsule te detecteren en brouwt het vervolgens precies zoals het hoort te brouwen.

Ultima Pro

Als het gaat om traditionele espressomachines, is deze van grote waarde – hij is zeer gemakkelijk te gebruiken en maakt een soepele kop espresso met een perfecte crema, vergelijkbaar met een van de duurste automatische machines die we hebben getest. Het heeft knoppen voor dubbele espresso, heet water en stoom (gebruikt om melk te stomen en op te schuimen met het bijgeleverde stoompijpje).

Bambino Plus

De Breville Bambino Plus is een perfecte automatische machine voor diegenen die hunkeren naar de traditionele espresso-ervaring. Het wordt geleverd met twee filtermanden met dubbele wand voor voorgemalen koffiebonen, een snijgereedschap, een stamper en een melkkannetje voor gebruik met het bijgeleverde stoompijpje.

K-Cafe Koffiezetapparaat

Als je op zoek bent naar een Keurig-upgrade, een speciaal geschenk of de mogelijkheid om gedachtenloos melk op te schuimen, zoek dan niet verder dan het Keurig K-Cafe. Vier opties voor koffiegrootte (6 oz., 8 oz., 10 oz. En 12 oz.), Plus een “sterke” optie maken het gemakkelijk om te genieten van je favoriete K-cup precies zoals jij het wilt. Voeg een Espresso Roast K-cup capsule en een “shot” -optie toe en je bent goed op weg om ook een fijne kop espresso te maken.

Nieuwste Van Blog
  • Als je een fervent koffiedrinker bent, heb je je waarschijnlijk afgevraagd hoeveel soorten koffie er zijn. Hier krijgt u een complete gids voor de verschillende soorten koffiebonen, het brandspectrum en koffiemelanges, die allemaal verschillende smaken, body's en zuurgraad hebben. Er zijn vier hoofdsoorten koffiebonen. Deze worden allemaal gekweekt in wat bekend staat als de Coffee Belt. Deze Coffee Belt staat langs de evenaar, omdat de meeste koffie groeit in een warm klimaat. De groeiomstandigheden variëren tussen bonen: sommige houden van meer hoogte of regen dan andere.

    De 4 soorten koffiebonen:

    1. Arabica koffiebonen

    Arabica koffiebonen Arabica-bonen vormen ongeveer 60% van de totale wereldkoffieconsumptie. Braadstukken gemaakt van Arabica-bonen worden als van hogere kwaliteit beschouwd en zijn vaak duurder. Coffeeshops serveren meestal Arabica-bonenmengsels. Over het algemeen hebben deze bonen meer zuur en minder cafeïne dan Robusta-bonen. Arabica-bonen worden overal in de Coffee Belt geteeld, maar vooral in Latijns-Amerika. Afhankelijk van waar ze groeien in de drie Coffee Belt-regio's, kunnen ze enorm verschillende smaken hebben.

    2. Robusta koffiebonen

    Robusta koffiebonen zijn de op één na meest gebruikte koffieboon. Dit zijn wat Amerikanen gewend zijn thuis te brouwen en wat we meestal in supermarkten kopen. Supermarkten verkopen ook melanges met Robusta en Arabica-bonen. Robusta-bonen bevatten tweemaal zoveel cafeïne als Arabica-bonen, maar zien eruit als kleine balletjes in plaats van de typische amandelvormige bonen die we visualiseren. Het product heeft de neiging harder en bitterder te zijn vanwege de effecten die het roosteren heeft op Robusta-bonen. Ze zijn echter geweldig om espresso-opnamen te maken vanwege hun diepe smaak. Dit type boon houdt beter stand als je room en suiker toevoegt, in tegenstelling tot Arabica-bonen waarvan de smaak de neiging heeft te veranderen. Robusta-bonen worden alleen op het oostelijk halfrond verbouwd en komen daarom slechts in twee van de drie regio's van de Coffee Belt voor. Ze groeien voornamelijk in Afrika en Indonesië en zijn gemakkelijker te kweken dan Arabica-bonen omdat ze kunnen gedijen op lage en grote hoogte.

    3. Liberica koffiebonen

    Liberica koffiebonen Liberica-bonen groeien alleen in de Filippijnen. Deze bonen hebben een bloemig, fruitig aroma, maar produceren koffie met een volle body en een houtachtige, rokerige smaak. Een tekort aan Arabica-bonen in 1890 leidde ertoe dat de VS Liberica-bonen uit de Filippijnen importeerden. Dit ging door totdat ze onafhankelijkheid claimden en de VS de handel stopzetten.

    4. Excelsa koffiebonen

    Excelsa koffiebonen worden niet veel gebruikt; ze vertegenwoordigen slechts 7% van het koffieverbruik ter wereld. Ze groeien in Zuidoost-Azië en worden beschouwd als een geslacht van Liberica-bonen. De smaak is echter meer scherp en fruitig....

  • Koffie is ongetwijfeld een van de meest populaire dranken ter wereld. Sommige mensen houden echt van de smaak ervan en sommige mensen drinken het om zichzelf wakker te maken. Wat de reden ook is, er zullen veel mensen koffie drinken. Er zijn veel varianten waar koffie in kan worden gezet en geserveerd. Koffie wordt meestal warm geserveerd, maar er is ook ijskoffie. De belangrijkste inhoud van koffie is cafeïne, een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel en zoals velen van jullie zouden hebben ervaren, geeft het je een energieboost om door de luiheid te komen waar je 's ochtends mee te maken krijgt. Koffie speelt dus een cruciale rol in het dagelijkse leven van iedereen en dat is de reden waarom een ​​koffiezetapparaat of espressomachine nodig is. Er zijn veel voordelen aan het hebben van de beste automatische espressomachines voor thuis en de onderstaande lijst biedt precies dat.

    1. Bedienende gasten

    Wanneer er een gelegenheid is waar u veel gasten zult hebben, zoals een feest of een bruiloft, dan komt het koffiezetapparaat echt van pas. Er zijn grote koffiemachines met een capaciteit van meer dan twaalf kopjes, dus als je zo'n koffiezetapparaat hebt, kun je gemakkelijk koffie serveren aan je gasten.

    2. Instant koffie

    Oploskoffie Wanneer je een koffiezetapparaat en de benodigde ingrediënten voor koffie bij je hebt, dan kun je direct koffie zetten wanneer je die nodig hebt. Als u bijvoorbeeld 's ochtends instantkoffie nodig heeft, krijgt u met een druk op de knop op het automatische koffiezetapparaat vers gezette koffie zonder dat u deze handmatig hoeft te zetten. Als u geen koffiezetapparaat heeft, moet u zonder koffie naar het werk gaan of moet u het in een winkel kopen.

    3. Bespaart geld

    Als je de hoeveelheid geld die je in coffeeshops uitgeeft vergelijkt voor het drinken van een kopje koffie en het geld dat nodig is om thuis een kopje koffie te zetten met een koffiezetapparaat, dan zul je het enorme prijsverschil leren kennen dat er is is. De meeste mensen gaan naar de coffeeshops voor espresso, wat vrij complex is om te maken, maar de prijs is erg hoog. Als u een espressomachine koopt en leert hoe u de espresso zelf kunt maken, kunt u veel geld besparen dat u in de coffeeshops zou hebben uitgegeven. Er zijn ook volautomatische espressomachines, die het werk voor u kunnen doen. Al met al bespaart het maken van koffie thuis veel geld in vergelijking met de koffie die bij coffeeshops wordt gekocht.

    4. Gezondheidsvoordelen

    Het is niet alleen dat je een energieboost krijgt door koffie te drinken; er zijn ook bepaalde gezondheidsvoordelen van. Het blijkt dat koffie kan helpen bij het voorkomen van diabetes type 2, leveraandoeningen, leverkanker, de ziekte van Parkinson en het kan ook goed zijn voor het hart. Dit zijn de mogelijke gezondheidsvoordelen van koffie, maar als je veel koffie drinkt, is het gevaarlijk voor je. Dus als u een koffiezetapparaat heeft, kunt u thuis een aanzienlijke hoeveelheid koffie maken en drinken....

  • Er is niets beter dan 's ochtends wakker worden met een verse kop koffie om aan de slag te gaan. Maar tenzij je een persoonlijke assistent hebt, moet je eerst dat kopje koffie zetten. En dat omvat het afmeten van uw koffiebonen, het malen ervan, het comprimeren van het koffiedik en wachten op het zetten van uw koffie. Het op één na beste is een volautomatische koffiemachine, waarmee u met één druk op de knop een kopje koffie op barista-niveau kunt zetten. Als u overweegt de sprong te wagen, zijn hier 10 dingen die u moet overwegen voordat u uw koffiezetapparaat koopt.

    1. Hoe vind je je koffie?

    Als je bijzonder bent over de intensiteit van de smaak of de hoeveelheid geproduceerde crema, dan heb je iets meer nodig dan je alledaagse koffiemachine. Heeft u liever een verscheidenheid aan drankjes om uit te kiezen, zoals latte, americano of cappuccino? Uw koffiezetapparaat moet melk kunnen opschuimen of heet water / hete melk kunnen afgeven.

    2. Hoeveel koffie drink je?

    Gemeenschappelijke Bij het kiezen van welk koffiemachinemodel u moet kopen, moet u bedenken hoeveel mensen de machine zullen gebruiken om ervoor te zorgen dat u er een koopt met de juiste capaciteit voor de watertank, hopper en stortbak. Je zou geen machine willen die te weinig koffie tegelijk zet, wat betekent dat je vaker koffie moet zetten, of te veel koffie, wat leidt tot verspilling van perfect goede koffie.

    3. Hoe vaak drink je koffie op een dag?

    Drink je gewoon 's ochtends koffie of drink je het meestal de hele dag? Als u in de laatste categorie valt, is het een goed idee om een ​​koffiezetapparaat met een thermische karaf te hebben, omdat het uw koffie op een comfortabele drinktemperatuur houdt. Sommige machines worden geleverd met een warmhoudplaat om uw gezette koffie heet te houden, maar als u deze te lang aan laat staan, kan uw koffie een "verbrande" smaak krijgen.

    4. Waar gaat de machine naartoe?

    Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voordat je eropuit gaat om een ​​machine te kopen! Maak een speciale ruimte vrij voor de koffiemachine en zorg ervoor dat deze zich op een handige en toegankelijke locatie bevindt. Op basis van de gekozen locatie zou je in staat moeten zijn om het waterreservoir gemakkelijk bij te vullen en gebruikte gronden te dumpen.

    5. Hoe snel en hoe heet zet ik koffie?

    Koffie zetten Toegegeven, het heeft geen zin om een ​​volautomatische koffiemachine te krijgen als je in dezelfde tijd handmatig een kopje kunt maken. Snelheid is dus belangrijk, vooral als je 's ochtends tijd nodig hebt om de deur uit te gaan om naar je werk te gaan. Een ander aandachtspunt is hoe heet de machine de koffie zet. De optimale zettemperatuur voor koffie is ongeveer 91 96 tot 96 ℃, dus zorg ervoor dat u een machine krijgt die op hoge temperaturen kan zetten.

    6. Hoe luidruchtig is het?

    Vreemd genoeg denken de meeste mensen daar niet aan bij het kopen van een koffiemachine, maar het is zeker iets dat ze zullen merken vanaf het eerste gebruik. Als uw machine een ingebouwde koffiebonenmolen heeft, is geluid onvermijdelijk, maar sommige machines doen het goed om het tot een minimum te beperken. Vraag om een ​​demonstratie zodat u deze zelf kunt horen....

  • Espresso

    Espresso wordt bereid door heet water door een laag verdichte gemalen koffie te duwen, die zich in een poortfilter bevindt. Espresso is een zeer geconcentreerde koffie, met veel body, aroma en smaak. Het bevat veel koffieoliën en vaste stoffen. De meest onderscheidende kenmerken van espresso zijn de schuimlaag bovenop en het lage volume van de drank.

    Turkse koffie

    Turkse koffie Turkse koffie is een methode om fijngemalen koffie in bijna kokend water te gieten. Wat heel specifiek is voor de Turkse brouwmethode is de maalgrootte die het fijnst is, bijna een poeder. Er zijn geen elektrische Turkse koffiemolens voor huishoudelijk gebruik, maar de handmolens werken perfect. Turkse koffie heeft de meeste body van alle bereidingsmethoden. Als je van heldere koffie houdt, blijf er dan vanaf.

    Druppel koffie

    Druppelkoffie of filterkoffie is een van de meest populaire koffiezetmethoden. Bij deze methode wordt heet water over gemalen koffiebonen gegoten. We spannen het brouwsel met een papieren filter of een metalen of plastic gaas. De koffie van een druppelbrouwer is helder en schoon, met een hoog cafeïnegehalte per lepel gemalen koffie. Het brouwsel is goed als je een goede koffiemachine gebruikt, maar het is slechts gemiddeld met goedkope apparatuur. Giet-over-apparaten kunnen qua smaak en aroma concurreren met high-end koffiezetapparaten zoals Technivorm of Bonavita. Handmatige druppelaars, zoals ze ook worden genoemd, zijn echter minder handig dan elektrische druppelbrouwers.

    Franse media

    Franse pers, of perspot, is een zeer eenvoudig koffiezetapparaat met een beker en een zuiger / filter. De bereidingstechniek bestaat uit heet water over koffiemalen te gieten en een paar minuten te laten trekken. Nadat het steilen voorbij is, wordt de zuiger / filter naar beneden gedrukt om de maling te scheiden. Franse perskoffie heeft een medium body, minder dan espresso maar dichter dan druppel. Het aroma en de smaak van een koffiepotkoffie zijn intens en de methode wordt steeds populairder.
     

    Moka Pot

    Moka-pot is een apparaat voor het maken van koffie dat stoomdruk gebruikt om water door koffiemalen te duwen, vergelijkbaar met de espressomethode, maar met veel lagere druk. De druk in een Moka pot is ongeveer 1 bar vergeleken met een echte espressomachine met 9 bar. De koffie gemaakt in een Moka-pot is, zoals je zou verwachten, erg vet, het lijkt op espresso. Stovetop espresso mist de crema en heeft veel minder aromatische oliën. Het is een degelijk espresso-alternatief.

    Cold Brew

    Koud brouwen is de favoriete manier om koffie te bereiden voor mensen met maagproblemen. Als gewone, warme koffiebrouwsels je maag van streek maken, is koud zetten jouw keuze. De zetmethode houdt in dat de koffiemaling gedurende langere tijd (12 tot 36 uur) wordt geweekt, vervolgens wordt gezeefd en koud of warm wordt geserveerd. Omdat het zo lang duurt om te brouwen, bereiden mensen grote batches voor en bewaren ze enkele dagen in de koelkast....