Dingen Die U Moet Weten Voordat U Een Volautomatische Koffiemachine Koopt
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dingen Die U Moet Weten Voordat U Een Volautomatische Koffiemachine Koopt

Automatische koffiemachine

Dingen Die U Moet Weten Voordat U Een Volautomatische Koffiemachine Koopt

Er is niets beter dan ’s ochtends wakker worden met een verse kop koffie om aan de slag te gaan. Maar tenzij je een persoonlijke assistent hebt, moet je eerst dat kopje koffie zetten.

En dat omvat het afmeten van uw koffiebonen, het malen ervan, het comprimeren van het koffiedik en wachten op het zetten van uw koffie.

Het op één na beste is een volautomatische koffiemachine, waarmee u met één druk op de knop een kopje koffie op barista-niveau kunt zetten.

Als u overweegt de sprong te wagen, zijn hier 10 dingen die u moet overwegen voordat u uw koffiezetapparaat koopt.

1. Hoe vind je je koffie?

Als je bijzonder bent over de intensiteit van de smaak of de hoeveelheid geproduceerde crema, dan heb je iets meer nodig dan je alledaagse koffiemachine.

Heeft u liever een verscheidenheid aan drankjes om uit te kiezen, zoals latte, americano of cappuccino? Uw koffiezetapparaat moet melk kunnen opschuimen of heet water / hete melk kunnen afgeven.

2. Hoeveel koffie drink je?

Gemeenschappelijke

Bij het kiezen van welk koffiemachinemodel u moet kopen, moet u bedenken hoeveel mensen de machine zullen gebruiken om ervoor te zorgen dat u er een koopt met de juiste capaciteit voor de watertank, hopper en stortbak.

Je zou geen machine willen die te weinig koffie tegelijk zet, wat betekent dat je vaker koffie moet zetten, of te veel koffie, wat leidt tot verspilling van perfect goede koffie.

3. Hoe vaak drink je koffie op een dag?

Drink je gewoon ’s ochtends koffie of drink je het meestal de hele dag? Als u in de laatste categorie valt, is het een goed idee om een ​​koffiezetapparaat met een thermische karaf te hebben, omdat het uw koffie op een comfortabele drinktemperatuur houdt.

Sommige machines worden geleverd met een warmhoudplaat om uw gezette koffie heet te houden, maar als u deze te lang aan laat staan, kan uw koffie een “verbrande” smaak krijgen.

4. Waar gaat de machine naartoe?

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voordat je eropuit gaat om een ​​machine te kopen! Maak een speciale ruimte vrij voor de koffiemachine en zorg ervoor dat deze zich op een handige en toegankelijke locatie bevindt.

Op basis van de gekozen locatie zou je in staat moeten zijn om het waterreservoir gemakkelijk bij te vullen en gebruikte gronden te dumpen.

5. Hoe snel en hoe heet zet ik koffie?

Koffie zetten

Toegegeven, het heeft geen zin om een ​​volautomatische koffiemachine te krijgen als je in dezelfde tijd handmatig een kopje kunt maken. Snelheid is dus belangrijk, vooral als je ’s ochtends tijd nodig hebt om de deur uit te gaan om naar je werk te gaan.

Een ander aandachtspunt is hoe heet de machine de koffie zet. De optimale zettemperatuur voor koffie is ongeveer 91 96 tot 96 ℃, dus zorg ervoor dat u een machine krijgt die op hoge temperaturen kan zetten.

6. Hoe luidruchtig is het?

Vreemd genoeg denken de meeste mensen daar niet aan bij het kopen van een koffiemachine, maar het is zeker iets dat ze zullen merken vanaf het eerste gebruik.

Als uw machine een ingebouwde koffiebonenmolen heeft, is geluid onvermijdelijk, maar sommige machines doen het goed om het tot een minimum te beperken. Vraag om een ​​demonstratie zodat u deze zelf kunt horen.

No Comments

Post A Comment